Ραδιόφωνο Panasonic RF-2400D

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
10 ημέρες
Σύντομα Διαθέσιμο
  • Pinterest

Το RF-2400D είναι ένα κλασικό FM/AM ραδιόφωνο επανασχεδιασμένο για να είναι ακόμα καλύτερο! Με δυνατό και καθαρό ήχο, εργονομικό και εύχρηστο με λιτή και απέριττη διάταξη χειρισμού, με φθορίζουσες ευανάγνωστες ενδείξεις και προηγμένης τεχνολογίας δέκτη AFC, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του αναλογικού αλλά και του ψηφιακού κόσμου.

Εύκολη και σταθερή ρύθμιση συχνοτήτων

Ο καινοτόμος ψηφιακός δέκτης πετυχαίνει απλή αναζήτηση σταθμών, όπως τα κλασσικά αναλογικά ραδιόφωνα "με βελόνα" που όλοι αγαπάμε, αλλά με την σταθερότητα στην λήψη που προσφέρει μόνο η ψηφιακή τεχνολογία. Πέραν αυτού, χάρη στην λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Συχνότητας AFC, επεκτείνεται το εύρος της λήψης και απλοποιείται παραπάνω την εύρεση σταθμών - καθώς δεν χρειάζεται πλέον να πετύχετε ακριβώς την συχνότητα για να συντονιστείτε στον σταθμό! Ο δέκτης επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη συχνότητα κοντά στην θέση της βελόνας ώστε να έχετε την καθαρότερη λήψη και σας ενημερώνει με φωτεινό LED ένδειξης ότι έχει "κλειδώσει" σε σταθμό. Έτσι η λήψη σας θα είναι πάντα βέλτιστη και ο ήχος κρυστάλλινος!

Εργονομικός σχεδιασμός με ευανάγνωστες ενδείξεις

Το RF-2400D διαθέτει καντράν με μεγάλες ενδείξεις συχνότητας για να μπορείτε να τις βλέπετε εύκολα από απόσταση, και επιπλέον, μαζί με τον δείκτη, είναι και φθορίζουσες - έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εύκολα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, μπορεί να τροφοδοτηθεί είτε με σύνδεση σε απλή πρίζα με το αποσπόμενο καλώδιό του (περιλαμβάνεται), είτε με 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), ενώ διαθέτει λαβή μεταφοράς για να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας και να τοποθετείτε με άνεση όπου επιθυμείτε.

Κρυστάλλινος ήχος με διάρκεια

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του με υψηλής απόδοσης ενισχυτή και ηχείο 10 εκατοστών, το RF-2400D πετυχαίνει αναπάντεχα καθαρό ήχο για το μέγεθός του, ενώ με τον χαμηλής κατανάλωσης ψηφιακό δέκτη και την αξιοποίηση φυσικού φθορισμού αντί για περιττές λυχνίες LED, η κατανάλωσή του σε ρεύμα είναι τόσο μικρή που θα σας προσφέρει εγγυημένα πολλές ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εύρος συχνοτήτων δέκτη FM FM: 87 - 108MHz
AM: 520 - 1730kHz
Τύπος δέκτη Ψηφιακός
Λειτουργία AFC αυτόματης συχνοτικής ρύθμισης (Automatic Frequency Control) Ναι
Ένδειξη "κλειδώματος"/εύρεσης σταθμού Ναι (Κόκκινο LED)
Ισχύς εξόδου 770mW (Μέγιστο)
Μέγεθος Ηχείου 10cm, 4Ω
Έξοδος ακουστικών 3.5mm Ναι (mini/mono), 8Ω
Τροφοδοσία Μπαταρίες: DC 6V (R6/LR6, AA, UM-3) x 4
AC In: Ναι (230V, 50Hz)
Κατανάλωση: 3W
Διάρκεια ζωής μπαταριών [προσεγγιστικά] Τύπου LR6 FM: 52 ώρες AM: 55 ώρες
Τύπου R6 FM: 21 ώρες AM: 20 ώρες
Άλλα Διαθέτει λαβή μεταφοράς
Διαθέτει εκτεινόμενη κεραία
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) [προσεγγιστικά] 234 x 122 x 82 mm
Βάρος (χωρίς μπαταρίες) [προσεγγιστικά] 690 g

Δείτε επίσης...

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]

Είδατε πρόσφατα...