Φρυγανιέρα Tefal Ανοξείδωτη

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
10 ημέρες
TT330D11
Σύντομα Διαθέσιμο
  • Pinterest

Περιγραφή

Η φρυγανιέρα Tefal σας βοηθάει να ετοιμάζετε υγιεινά και εύγευστα πρωινά στην άνεση του σπιτιού σας, εύκολα και πρακτικά!

φρυγανίζονται 2 φέτες ταυτόχρονα, παρέχει 6 επίπεδα ελέγχου του ψησίματος και λειτουργία διακοπής STOP που σας επιτρέπει να διακόψετε τον κύκλο φρυγανίσματος ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτει επίσης σύστημα HI-LIFT για την πλήρη ανύψωση της λαβής, βοηθώντας σας να βγάλετε εύκολα ακόμα και τις μικρότερες φέτες ψωμιού. έχει στο κάτω μέρος του αφαιρούμενο δίσκο για τα ψίχουλα που πέφτουν κατά το φρυγάνισμα ώστε να κρατάτε χωρίς κόπο πάντα την φρυγανιέρα καθαρή.

Το μέγεθός της Tefal Ultra Mini είναι μικρό, συμπαγές δεν καταλαμβάνει χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε πάγκο κάθε μεγέθους, μικρές και μεγάλες. κερδίζετε χώρο και για όλες τις υπόλοιπες συσκευές σας, ενώ αν χρειαστεί να την φυλάξετε, είναι εύκολη στην αποθήκευση λόγω του μικρού μεγέθους της.

Πέραν των λειτουργικών και πρακτικών του χαρακτηριστικών, είναι μία συσκευή-κομψοτέχνημα, στολίζοντας τον πάγκο της κουζίνας σας

  • Ισχύς: 700W
  • Διαστάσεις: Μήκος 27.5cm x Πλάτος 17cm x Ύψος 18.5cm
  • Βάρος: 1.3 Kg

Δείτε επίσης...

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
[Σύνδεση για προβολή τιμής]

Είδατε πρόσφατα...