Ακουστικά

7.50

Χρήσιμα, μοντέρνα, με τέλεια ακουστικότητα, εργονομικό σχεδιασμό και υπέροχη συσκευασία, τα ακουστικά της Jiayu ήρθαν για να σας προσφέρουν τον τέλειο ήχο, την άνεση και την κομψότητα σε ένα προϊόν! Προσεκτικά σχεδιασμένα, διαθέτουν μαγνήτη για να "κολλάνε" μεταξύ τους γύρω από το λαιμό σας όταν δεν τα χρειάζεστε.

Με τα νέα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά Jiayu JY- 366 μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε. Άνετα και ελαφριά ιδανικά για κάθε χρήση. Διαθέτουν χειριστήριο για την άμεση απόκριση στις κλήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να απαντάτε απο το κινητό σας. Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός τους τα κάνει ακαταμάχητα αλλά και ξεκούραστα στο αυτί ακόμη και αν τα φοράτε αρκετή ώρα.

Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ. Ιδανική επιλογή και για δώρο!

Σε Απόθεμα

6.90

Ένα αξεσουάρ χρήσιμο αλλά και ιδιαίτερο είναι τα ακουστικά που χρησιμοποιούμε. Γιαυτό φέραμε τα πιο πολύχρωμα, τα πιο μοντέρνα και τα πιο χρηστικά ακουστικά! Με τα νέα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά Elmcoei EV130 μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε. Άνετα και ελαφριά ιδανικά για κάθε χρήση. Διαθέτουν χειριστήριο για την άμεση απόκριση στις κλήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να απαντάτε απο το κινητό σας. Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός τους τα κάνει ακαταμάχητα αλλά και ξεκούραστα στο αυτί ακόμη και αν τα φοράτε αρκετή ώρα. Σε αυτό βοηθούν και τα 2 διαφορετικού μεγέθους μαξιλαράκια - tip για να διαλέξετε τι σας βολεύει καλύτερα.

Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.
Σε Απόθεμα

7.50

Τα πιο πολύχρωμα, μοντέρνα και χρηστικά ακουστικά είναι εδώ! Με τα νέα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά Karler Bass KR-203 μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε. Άνετα και ελαφριά ιδανικά για κάθε χρήση.

Το ενσωματωμένο στο καλώδιο χειριστήριο, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε τη λειτουργία που χρειάζεστε, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, ή να προχωράτε στον επόμενο/προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό/τραγούδι. Διαθέτουν ένα πολύ ανθεκτικό καλώδιο σιλικόνης με επίστρωση από καουτσούκ που αντέχει σε τριβή. Τα μαξιλαράκια αυτιών που διαθέτουν έχουν άνετη εφαρμογή. Ο εργονομικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να φοράτε τα ακουστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.


7.50

Τα πιο πολύχρωμα, μοντέρνα και χρηστικά ακουστικά είναι εδώ! Με τα νέα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά Karler Bass KR-201 μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε άνετα την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε. Άνετα και ελαφριά ιδανικά για κάθε χρήση.

Το ενσωματωμένο στο καλώδιο χειριστήριο, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε τη λειτουργία που χρειάζεστε, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, ή να προχωράτε στον επόμενο/προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό/τραγούδι. Όταν δεν τα χρειάζεστε τα κρεμάτε στο λαιμό σας και αυτά μέσω του μαγνήτη που διαθέτουν "κουμπώνουν" μεταξύ τους για να μην σας φεύγουν. Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.


22.50

Τα ασύρματα ακουστικά Remax RB-S5 Sports Magnetic έχουν μοναδικό και ελαφρύ σχεδιασμό και είναι ειδικά σχεδιασμένα για sports. Διαθέτουν μαγνήτη και "κουμπώνουν" μεταξύ τους, για να μην σας φεύγουν και να τα έχετε γύρω από το λαιμό σας όποτε δεν τα χρειάζεστε.

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και τις πιτσιλιές και με τον εργονομικό τους σχεδιασμό για μεγαλύτερη σταθερότητα με "έξυπνο κλείδωμα" στο αυτί (Lock-Ear), δίνουν την λύση για τις αθλητικές σας δραστηριότητες ενώ απολαμβάνετε με άνεση την μουσική σας ή τις συνομιλίες σας.

Τα μοντέρνα ακουστικά της Remax αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με πλούσιο μπάσο και ισορροπία. Η τεχνολογία Bluetooth 4.1 με υποστήριξη A2DP / AVRCP / HSP / HFP / CVC εξασφαλίζουν μετάδοση εξαιρετικής ποιότητας σήματος, ταχύτητας καθώς και stereo ήχου. Ταυτόχρονα, η ευαισθησία του μικροφώνου επιτυγχάνει δυνατό και ποιοτικό ήχο προς τον συνομιλητή σας.

Δυνατός ήχος, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και 3 πλήκτρων in-line control, για να αποδέχεστε κλήσεις καθώς και καλώδιο που δεν μπλέκεται είναι επίσης από τα πλεονεκτήματα του ασύρματου headset της Remax. Ιδανικά για να τα χρησιμοποιείτε καθώς περπατάτε, τρέχετε ή γυμνάζεστε!

Σε Απόθεμα

6.90

Συνδυάστε την επικοινωνία και την διασκέδαση, με τα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά Αwei Q38i για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να μιλάτε στο τηλέφωνο με μεγάλη άνεση και με την καλύτερη ποιότητα ήχου.Η συσκευασία διαθέτει ακόμα 2 ζευγάρια προστατευτικά μαξιλαράκια διαφορετικού μεγέθους για σωστή εφαρμογή στο αυτί σας. Τα ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους και αυξάνουν την ποιότητα του ηχείου. Έτσι ακούτε μόνο μέσα από το ακουστικό και απολαμβάνετε την μουσική ή την συνομιλία σας στο έπακρο.

Το ενσωματωμένο στο καλώδιο χειριστήριο, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε τη λειτουργία που χρειάζεστε, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, ή να προχωράτε στον επόμενο/προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό/τραγούδι. Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.


4.90

Με τα νέα στερεοφωνικά hands-free ακουστικά AWEI ES-15Hi μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε άνετα την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε.
Άνετα και ελαφριά ιδανικά για κάθε χρήση. Τα ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους και αυξάνουν την ποιότητα του ηχείου. Έτσι ακούτε μόνο μέσα από το ακουστικό και έχετε πιο καθαρό ήχο για να απολαμβάνετε την μουσική ή την συνομιλία σας στο έπακρο.


Το ενσωματωμένο στο καλώδιο χειριστήριο, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε τη λειτουργία που χρειάζεστε, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, ή να προχωράτε στον επόμενο/προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό/τραγούδι. Είναι συμβατά με όλα τα κινητά και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές και θα μεταφέρουν την επικοινωνία σας σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας την ελευθερία των κινήσεων που χρειάζεστε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.


27.50 22.50

Αν είστε λάτρεις των sports αλλά και της μουσικής και θέλετε να απολαμβάνετε την μουσική σας με τέλεια ακουστικότητα ενώ παράλληλα αθλείστε, τα AWEI X670BL ήρθαν για να σας συναρπάσουν! Με εργονομικό σχεδιασμό για το αυτί, μαγνήτη στην άκρη για να μην σας φεύγουν και μοντέρνα όψη, έχετε στα χέρια σας το απόλυτο gadget. Είναι ασύρματα, με σύνδεση που μπορεί να καλύψει έως και τα 10 μέτρα για να μπορείτε να μετακινήστε με άνεση και να ακούτε το τραγούδι ή τον συνομιλητή σας τέλεια.

Εξοπλισμένα με την κορυφαία τεχνολογία ακύρωσης θορύβου CVC, τα X670BL της Awei προσασμόζονται άμεσα στις προσωπικές σας προτιμήσεις, χαρίζοντας σας την απόλυτη εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας. Η προστασία από ιδρώτα και πιτσιλιές σας επιτρέπει να απολαύσετε την γυμναστική σας χωρίς να ανησυχείτε για τα ακουστικά σας. Επιπλέον σας προσφέρουν έως και 5.5 ώρες ασταμάτητης αναπαραγωγής μουσικής και χρόνο ομιλίας 7 ώρες, ενισχύοντας σημαντικά τον χρόνο χρήσης.

Σύντομα Διαθέσιμο Προσθήκη στα αγαπημένα

14.90 11.90

Ο κατάλληλος σύντροφος για άμεση επικοινωνία και αναπαραγωγή μουσικής από την συσκευή ή το smartphone σας χωρίς καλώδια! Απαντήστε στις εισερχόμενες κλήσεις και ελέγξτε την αναπαραγωγή της μουσικής σας καθώς περπατάτε, τρέχετε, εργάζεστε ή οδηγείτε. Μικρό, κομψό και διακριτικό είναι ιδανικό για όσους θέλουν η επικοινωνία τους και η αναπαραγωγή της μουσικής τους να γίνεται χωρίς να κρατάνε ολόκληρη την συσκευή και να μπορούν επίσης να μετακινηθούν σε άλλο δωμάτιο.

Σε Απόθεμα