Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή

 – 

  • ‎€3
  • ‎€32

Φωτισμός

19.00

Με 80 λαμπάκια SMD LED, 2 σωλήνες φωτισμού και συνολική ισχύ 8W, ο λαμπτήρας DP-7104B προσφέρει ισχυρό αλλά και πρακτικό φωτισμό για πλήθος εφαρμογών: για έκτακτες ανάγκες, για κάμπινγκ, για εργασίες σε σκοτεινές συνθήκες (αποθήκες, ντουλάπες, αυτοκίνητα, υπόγεια, ψάρεμα, στην ύπαιθρο τα βράδια).

Σε Απόθεμα
+

32.00

Μία συσκευή-πολυμηχάνημα για τις μουσικές σας απολαύσεις αλλά και με πρακτικές χρήσεις, καθώς πέρα από την δυνατότητα λήψης ραδιοφωνικών σταθμών FM/AM/SW, τις συνδέσεις USB/SD/microSD και την είσοδο AUX για ακρόαση από τις άλλες συσκευές σας, διαθέτει στιλάτο αναλογικό ρολόι στην εμπρόσθια όψη του και φακό στο πλάι. Με την χειρολαβή του, την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία αλλά και την δυνατότητα χρήσης συμβατικών μπαταριών, μπορεί να σας συνοδέψει όπου χρειάζεται και να σας λύνει τα χέρια, πέρα από το να σας ψυχαγωγεί.

Σε Απόθεμα

3.00

Αυτός ο μικρός φακός LЕD τσέπης με μαγνήτη θα βρει εφαρμογή οπουδήποτε μέσα και έξω από το σπίτι σας!
Το ισχυρό του φως και το βολικό σχήμα του επιτρέπουν να χρησιμοποιείται στο γκαράζ,στο σπίτι ακόμα και όταν πηγαίνετε στη φύση και στο κάμπινγκ. Έχει μαγνήτη στο πίσω μέρος του για να κολλάει παντού και να σας λύνει τα χέρια!Για εσάς που θέλετε ένα δυνατό φωτισμό χωρίς να χρειάζετε να κουβαλάτε καλώδια και ογκώδεις φακούς!

Σε Απόθεμα

7.00

Το διαχρονικό αυτό φωτιστικό γραφείου θα φωτίσει αποτελεσματικά το χώρο σας ενώ αποτελεί εντυπωσιακή επιλογή που προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε εξαιρετική ποιότητα. Γιατί ο φωτισμός σε ένα γραφείο είναι το παν! Έρχεται σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας και την προσωπικότητα σας!

Σε Απόθεμα

30.00
Ηλιακός προβολέας led με ενσωματωμένη μπαταριά και πάνελ για να φορτίζει. ιδανικός για χώρους που δεν έχουν ρεύμα, αποθήκες, αυλές κ.α. 50 watt με κοντρόλ
Σε Απόθεμα
+