Μικροσυσκευές

167.90 134.90

Μια πλατφόρμα δόνησης είναι ιδανική για την ενίσχυση και τη διαμόρφωση του σώματός σας, τη χαλάρωση των μυών ή την ανάκαμψη μετά από σωματική άσκηση. Κάνει την άσκηση πιο αποτελεσματική καθώς εμπλέκει τους βαθιούς σταθεροποιητικούς μύες, αλλά και το σιάτσου μασάζ της είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, χαλαρωτικό και ασφαλές – όλα αυτά χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου – 10 λεπτά χρήσης αυτής της συσκευής ισοδυναμεί με 1 ώρα άσκησης στο γυμναστήριο!

Η πλατφόρμα λειτουργεί με ταλαντευόμενες δονήσεις – τύπου μοχλού ή “τραμπάλας”. Μπορείτε να επιλέξετε από 120 ταχύτητες δόνησης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη δυσκολία της προπόνησης σας ή την ένταση του μασάζ σας.

Σε Απόθεμα
+

319.90 199.90

Απολαύστε την καθαριότητα του σπιτιού σας από τον καναπέ χωρίς να έχετε κουνήσει ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι! Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Covace FR-9R ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Μικρή, ευέλικτη και αυτόνομη, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, σκουπίζει και σφουγγαρίζει όλων των ειδών τα πατώματα αποφεύγοντας τα εμπόδια χάρη στο έξυπνο ενσωματωμένο σύστημά της. Μόλις τελειώσει η μπαταρία της μόνη της πηγαίνει στην βάση της και φορτίζει για να συνεχίσει το σκούπισμα από εκεί που είχε σταματήσει.
Ανιχνεύει αυτόματα τα εμπόδια ενώ το μικρό της μέγεθος της επιτρέπει να καθαρίζει σχεδόν παντού. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας προγραμματίστε την μέσω του app που διαθέτει και αφήστε την να συγυρίσει για εσάς.

Τώρα πια βρήκατε ένα πιστό σύμμαχο στην καθαριότητα!
Σε Απόθεμα
+

197.90 99.90

Η καθαριότητα του σπιτιού σας φαίνεται κουραστική και δύσκολη δουλειά; Θέλετε να έχετε ένα καθαρό σπίτι αλλά δεν βρίσκετε τον χρόνο για να το κάνετε; Έχετε ηλικιωμένους στο σπίτι που δεν μπορούν να καθαρίσουν σχολαστικά ή κατοικίδια; Τώρα έχετε ένα πιστό σύμμαχο στο πλευρό σας!

Μικρή, ευέλικτη και αυτόνομη, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ FR-601, σκουπίζει και καθαρίζει όλων των ειδών τα πατώματα αποφεύγοντας τα εμπόδια χάρη στο έξυπνο ενσωματωμένο σύστημά της.

Ανιχνεύει αυτόματα τα εμπόδια ενώ το μικρό της μέγεθος της επιτρέπει να καθαρίζει σχεδόν παντού. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και αφήστε την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ FR- 601 να συγυρίσει για εσάς.

Σε Απόθεμα

134.90 68.90

Απολαύστε την καθαριότητα του σπιτιού σας από τον καναπέ χωρίς να έχετε κουνήσει ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι! Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Corile WY-502 ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Μικρή, ευέλικτη και αυτόνομη, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, σκουπίζει και σφουγγαρίζει όλων των ειδών τα πατώματα αποφεύγοντας τα εμπόδια χάρη στο έξυπνο ενσωματωμένο σύστημά της.
Ανιχνεύει αυτόματα τα εμπόδια ενώ το μικρό της μέγεθος της επιτρέπει να καθαρίζει σχεδόν παντού. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και αφήστε την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Corile WY-502 να συγυρίσει για εσάς.

Τώρα πια βρήκατε ένα πιστό σύμμαχο στην καθαριότητα!
Σε Απόθεμα

147.80 119.80

Γεννήτρια ατμού ισχύος 2200 watt, πίεσης ατμού 4.5 bar, παραγωγή ατμού 105 gr/min και συνεχόμενο γέμισμα δοχείου νερού για απεριόριστη αυτονομία. Διαθέτει 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας ανάλογα με το ύφασμα που θέλετε να σιδερώσετε, κεραμική πλάκα Ceramic glide που γλιστράει επάνω στα ρούχα

Σε Απόθεμα

37.00 24.90

  Πολύ λειτουργικό σίδερο ατμού, χωρίς να κουράζει κατά την διάρκεια του σιδερώματος, με ισχύ 2200W. Η ανθεκτική κεραμική και αντιστατική του πλάκα το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε είδος υφάσματος. Ο ελκυστικός σχεδιασμός και η συμπαγής κατασκευή είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του σίδερου. Με ενδείξεις παραγωγής θερμοκρασίας και ατμού ανάλογα με τον τύπο υφάσματος που έχετε. Σιδερώνει και κάθετα για κουρτίνες και ρούχα στην κρεμάστρα.

   Σε Απόθεμα
   +

   59.90 37.40

   Με το 2 σε 1 Μίξερ Ackiliss HR-905 5 ταχυτήτων 200W μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα σπιτικά κέικ, πίτες και ψωμί για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον κάδο του για να μην λερώνετε άλλα σκεύη ή να το λειτουργήσετε αυτόνομα ως μίξερ χειρός για να παρασκευάζετε τα γεύματα σας σε όποιο σκεύος θέλετε.

   Mixer για ζύμωμα, ανάδευση, για να φτιάξετε μαρέγκα και άλλα τρόφιμα.
   Σε Απόθεμα
   +

   19.90 14.90

   Παλμικό οξύμετρο ακριβείας.Εύκολο και απλό στη χρήση. Πολύ μικρό (80g με τις μπαταρίες) και φορητό. Μοντέρνος σχεδιασμός. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο ιατρείο και στο νοσοκομείο.

   Σε Απόθεμα
   +

   19.90 12.40

   Ψηφιακό θερμόμετρο υπέρυθρων σώματος/αντικειμένων 2 σε 1, για άμεση και ασφαλή λήψη της θερμοκρασίας από απόσταση σε μια μόνο στιγμή. Μεγάλη ευανάγνωστη, φωτιζόμενη οθόνη και ταχύτατη λήψη της θερμοκρασίας.

   Ιδανικό για καθημερινή, οικιακή, χρήση. Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση μόλυνσης. Ιδανικό για βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ακόμα και όταν κοιμούνται.

   Η δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας και αντικειμένων με εύρος από 5οC έως 80οC το καθιστά κατάλληλο και για εργασιακούς χώρους, όπου η πρόσβαση στο σημείο της μέτρησης είναι δύσκολη ή για λόγους ασφαλείας η μέτρηση πρέπει να γίνει από απόσταση.

   Πολύ εύκολο στην λειτουργία και στην χρήση. Απλά στοχεύετε προς το σημείο από το οποίο θέλετε να λάβετε μέτρηση θερμοκρασίας και πατάτε την σκανδάλη. Μόλις πάρει μέτρηση η συσκευή, θα εμφανιστεί στην οθόνη η θερμοκρασία.

   Κρατάει στην μνήμη του μέχρι και 32 μετρήσεις, μετράει την θερμοκρασία σε βαθμούς C ή F

   Σε Απόθεμα

   24.80 19.50

   Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παλμών, ακριβή και γρήγορα αποτελέσματα από το μπράτσο του χεριού. Απλή εφαρμογή και είναι φιλικό στο χρήστη αφού τα κάνει όλα αυτόματα. Μεγάλη οθόνη LCD, εύκολη να τη διαβάσετε. Μετρήσεις που ταξινομούνται σύμφωνα με τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) του συστήματος ταξινόμησης.

   Σε Απόθεμα
   +

   18.90 14.90

   Κάντε προληπτικό έλεγχο ακόμα και εάν δεν έχετε μέχρι τώρα πρόβλημα με ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο καρπού που μετρά αυτόματα γρήγορα και με ακρίβεια,την αρτηριακή πίεση και τους παλμούς της καρδιάς, από τον καρπό του χεριού.
   Η ευανάγνωστη μεγάλη οθόνη LCD και η αυτόματη λειτουργία του, το κάνει ιδανικό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο καρπού για ηλικιωμένους οι οποίοι δεν έχουν γνώσεις και δεξιότητες, είναι φιλικό στο χρήστη του αφού τα κάνει όλα αυτόματα.
   Πολύ απλά, τοποθετείτε την συσκευή στον καρπό (σαν ρολόι), πιέζετε το πλήκτρο, και σε μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζονται τις μετρήσεις.
   Πλήρως αυτόνομο και φορητό καθώς λειτουργεί με μπαταρίες.

   Σε Απόθεμα
   +

   50.00 34.50

   Πακέτο συσκευών περιποίησης που αποτελείται απο ένα σεσουάρ μαλλιών 2200w και μια θερμαινόμενη βούρτσα μαλλιών σε μοναδική τιμή!

   Σε Απόθεμα
   +