Μικροσυσκευές

59.90 37.40

Με το 2 σε 1 Μίξερ Ackiliss HR-905 5 ταχυτήτων 200W μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα σπιτικά κέικ, πίτες και ψωμί για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον κάδο του για να μην λερώνετε άλλα σκεύη ή να το λειτουργήσετε αυτόνομα ως μίξερ χειρός για να παρασκευάζετε τα γεύματα σας σε όποιο σκεύος θέλετε.

Mixer για ζύμωμα, ανάδευση, για να φτιάξετε μαρέγκα και άλλα τρόφιμα.
Σε Απόθεμα
+

[Επικοινωνήστε για τιμή]

Παλμικό οξύμετρο ακριβείας.Εύκολο και απλό στη χρήση. Πολύ μικρό (80g με τις μπαταρίες) και φορητό. Μοντέρνος σχεδιασμός. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο ιατρείο και στο νοσοκομείο.

Σε Απόθεμα

[Επικοινωνήστε για τιμή]

Ψηφιακό θερμόμετρο υπέρυθρων σώματος/αντικειμένων 2 σε 1, για άμεση και ασφαλή λήψη της θερμοκρασίας από απόσταση σε μια μόνο στιγμή. Μεγάλη ευανάγνωστη, φωτιζόμενη οθόνη και ταχύτατη λήψη της θερμοκρασίας.

Ιδανικό για καθημερινή, οικιακή, χρήση. Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση μόλυνσης. Ιδανικό για βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ακόμα και όταν κοιμούνται.

Η δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας και αντικειμένων με εύρος από 5οC έως 80οC το καθιστά κατάλληλο και για εργασιακούς χώρους, όπου η πρόσβαση στο σημείο της μέτρησης είναι δύσκολη ή για λόγους ασφαλείας η μέτρηση πρέπει να γίνει από απόσταση.

Πολύ εύκολο στην λειτουργία και στην χρήση. Απλά στοχεύετε προς το σημείο από το οποίο θέλετε να λάβετε μέτρηση θερμοκρασίας και πατάτε την σκανδάλη. Μόλις πάρει μέτρηση η συσκευή, θα εμφανιστεί στην οθόνη η θερμοκρασία.

Κρατάει στην μνήμη του μέχρι και 32 μετρήσεις, μετράει την θερμοκρασία σε βαθμούς C ή F

Σε Απόθεμα

[Επικοινωνήστε για τιμή]

Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παλμών, ακριβή και γρήγορα αποτελέσματα από το μπράτσο του χεριού. Απλή εφαρμογή και είναι φιλικό στο χρήστη αφού τα κάνει όλα αυτόματα. Μεγάλη οθόνη LCD, εύκολη να τη διαβάσετε. Μετρήσεις που ταξινομούνται σύμφωνα με τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) του συστήματος ταξινόμησης.

Σε Απόθεμα

[Επικοινωνήστε για τιμή]

Κάντε προληπτικό έλεγχο ακόμα και εάν δεν έχετε μέχρι τώρα πρόβλημα με ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο καρπού που μετρά αυτόματα γρήγορα και με ακρίβεια,την αρτηριακή πίεση και τους παλμούς της καρδιάς, από τον καρπό του χεριού.
Η ευανάγνωστη μεγάλη οθόνη LCD και η αυτόματη λειτουργία του, το κάνει ιδανικό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο καρπού για ηλικιωμένους οι οποίοι δεν έχουν γνώσεις και δεξιότητες, είναι φιλικό στο χρήστη του αφού τα κάνει όλα αυτόματα.
Πολύ απλά, τοποθετείτε την συσκευή στον καρπό (σαν ρολόι), πιέζετε το πλήκτρο, και σε μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζονται τις μετρήσεις.
Πλήρως αυτόνομο και φορητό καθώς λειτουργεί με μπαταρίες.

Σε Απόθεμα

50.00 34.50

Πακέτο συσκευών περιποίησης που αποτελείται απο ένα σεσουάρ μαλλιών 2200w και μια θερμαινόμενη βούρτσα μαλλιών σε μοναδική τιμή!

Σε Απόθεμα
+

147.00 89.50

Ένα οικονομικό πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από σεσουάρ 1600w , φουρνάκι με δυο εστίες για τέλειο και γρήγορο μαγείρεμα και σκούπα 2 σε 1 που μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός.

Σε Απόθεμα
+

68.00 53.00

Ένα πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από φουρνάκι ψηστιέρα, ένα inox βραστήρα μεγάλης χωρητικότητας και ένα ματάκι κουζίνας.

Σε Απόθεμα
+

97.00 67.90
Ένα οικονομικό πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από ηλεκτρικό μπρίκι, φουρνάκι ψηστιέρα και σκούπα 2 σε 1 που μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός.
Σε Απόθεμα
+

107.00 84.90

Ένα μεγάλο και οικονομικό πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από ηλεκτρικό μπρίκι, βραστήρα inox μεγάλης χωρητικότητας, φουρνάκι ψηστιέρα και μια σκούπα που μετατρέπεται και σε σκουπάκι χειρός.

Σε Απόθεμα
+

63.00 47.90

Ένα οικονομικό πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από ματάκι κουζίνας, μια καφετιέρα χωρητικότητας 650ml και μια σκούπα που μετατρέπεται και σε σκουπάκι χειρός.

Σε Απόθεμα
+

113.00 88.00

Ένα πακέτο μικροσυσκευών που θα σας λύσει τα χέρια! Ιδανικό δώρο για νέα, μικρά σπίτια, φοιτητές και AIRBNB. Αποτελείται από φουρνάκι με δυο εστίες για τέλειο και γρήγορο μαγείρεμα, ένα inox βραστήρα μεγάλης χωρητικότητας και μια σκούπα που μετατρέπεται και σε σκουπάκι χειρός.

Σε Απόθεμα
+