Ποιοι Είμαστε;

Η εταιρεία Λιακόπουλος Σταύρος & ΣΙΑ ΟΕ με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου από το 1992 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία πρωτότυπων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων καθώς και προιόντων οικιακής χρήσης. Μοναδικό κομμάτι της επιχείρησης αποτελεί επίσης η εισαγωγή διαχρονικών και κλασσικών ειδών για το σπίτι όπως μικροέπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, δώρα, αγάλματα, πίνακες ζωγραφικής, καθρέπτες, αντίκες και άλλα πολλά.

Με γνώμονα την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο του εμπορίου, δημιουργήσαμε για εσάς το SolarGallery29.gr για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα από όπου κι αν βρίσκεστε!

Απώτερος σκοπός μας, μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διακρίνουν τις έξυπνες, οικονομικές και πρακτικές λύσεις που προσφέρουμε! Άλλωστε, μετρώντας πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στις πωλήσεις, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε αξιοπιστία, σιγουριά και εμπιστοσύνη στους πελάτες μας, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές!