Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

1. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην εργοστασιακή τους συσκευασία.
2. Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής.
3. Επισυνάπτετε την απόδειξη αγοράς ή το δελτίο παραγγελίας.
4. Στέλνετε το προϊόν στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα επιστροφής.
5. Ενημερώνετε το κατάστημα μέσω E-Mail για την αποστολή του προϊόντος.

Προϊόντα για επιστροφή ή ανταλλαγή

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τυχόν προϊόντα που αγόρασαν χωρίς να καθορίσουν τον λόγο εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη αυτών των προϊόντων από τον Πωλητή ή τους εκπροσώπους του Πωλητή. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εάν διατηρηθούν οι καταναλωτικές ιδιότητες, οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμου προς πώληση.


Κανόνες επιστροφής και ανταλλαγής αντικειμένων με ελαττώματα:

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τον Πωλητή για τυχόν ελαττώματα που διαπιστώθηκαν και να ζητήσουν να τα διορθώσουν εντός 30(τριάντα) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη τους από τον Πωλητή ή τους εκπροσώπους του Πωλητή. Η μόνη εξαίρεση είναι τα ελαττώματα που οφείλονται σε εσφαλμένο χειρισμό των προϊόντων από τον Πελάτη.
Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να λάβουν προϊόντα και να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στον Πωλητή και να διατηρηθούν οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμου προς πώληση.
Κάθε επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή χωρίς εξαιρέσεις.

Για να επιστρέψετε τα προϊόντα, πρέπει να υποβάλετε το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης επιστροφής. Προϊόντα χωρίς κάποιο από τα δύο στελέχη δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη.


Παρακαλούμε, για δική σας ευκολία, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το κατάστημα πρίν ξεκινήσετε τη διαδικασία.